Prairiebeplanting is vooral geschikt voor een zonnige standplaats, maar ook voor half-schaduw plekken zijn er mogelijkheden. Graag geven wij advies over specifieke grondsoort, standplaats of grondvochtigheid.                               In zowel grote als kleine oppervlaktes komt de prairiesfeer van onze plant-combinaties goed tot zijn recht. 

Standplaats

Naast maatwerk bieden we ook kant-en-klare vaste planten combinaties aan. Keuze kan op kleur, hoogte en andere planteigenschappen. Met inmiddels ruim 30 unieke combinaties is ons prairieborder concept flexibel in te zetten en daarmee in elke ruimte en voor elke oppervlakte toepasbaar.

Onderhoud

De planten hoef je maar één keer per jaar op te schonen, bemesten en sproeien is nauwelijks nodig. De droogtebestendige planten  redden zichzelf doorgaans uitstekend. De hele tuin zal lang en rijk bloeien. Doordat het om soorten en cultivars gaat die nog dicht bij de wilde natuur staan, worden er ook massaal bijen, vlinders en andere insecten aangetrokken. En daar komen weer vogels op af.